Uutiskirje syyskuu 2016

Heijastavat tuotteet ovat edullinen henkivakuutus. Hanki nyt henkilökunnalle tai yhteistyökumppanille ja ole hyvällä asialla, yrityksen logon saat tyylikkäästi tuotteeseen. Tutustu alla oleviin vaihtoehtoihin, mikäli näistä et löydä sopivaa vaihtoehtoa niin olethan Teptoriin yhteydessä, autan mielelläni löytämään oikean vaihtoehdon. Tänä päivänä on mahdollista saada monenlaisia tuotteita joissa on heijastavuutta ja turvaa.

Heijastava reppu, jossa heijastava PU-pinnoite, 600D polyesteriä, heijastusindexi 250. Hinta ilman logoa á 17.90 €. Minimimäärä 50 kpl. Pyydä tarjous.

Coreflect Prisma-heijastimet. Perinteinen heijastin on saatavana useassa eri muodossa, heijastimet on jaettu eri hintaryhmiin, joihin voit tutustua Coreflect-esiteessä täällä. Minimimäärä vain 100 kpl. Pyydä tarjous.

Pehmo-, jousi-, magneetti-, Led-heijastimet. Tutustu neljään eri vaihtoehtoon täällä – löydät sieltä pehmeitä ja kevyitä heijastimia, sekä perinteisiä jousiheijastimia, sekä trendikkäitä led ja magneetti heijastimia. Minimimäärät 100 – 500 kpl, pyydä tarjous.

Multireflex-heijastin. Heijasin jossa kolme erillistä irrotettavaa osaa, jotka voi kiinnittää eri paikkoihin oman mielen mukaan. Minimimäärä 250 kpl. Pyydä tarjous.

Heijastin-turvaliivit aikuisille sekä lapsille. Turvaliivillä varmista että näyt syksyn sateisissa ja pimenevissä illoissa, edullinen henkivakuutus. Liivit ovat EN ISO 471 hyväksytty. Pyydä tarjous.

Uutiskirje Teptor syyskuu 2016